Miliardarul maramuresan Frank Timis revine in Borsa

(Ioana Timis (stanga) in 2002 Borsa MM)
Mama omului de afaceri Frank Timis s-a stins din viata in cursul acestei saptamani, iar maine, 21 iunie, un avion privat urmeaza sa ajunga pe Aeroportul International Baia Mare pentru a aduce acasa corpul neinsufletit al acesteia. In aeronava se va afla si miliardarul borsean, care a decis ca inmormantarea sa aiba loc la Borsa. De altfel, rudele acestuia au inceput deja pregatirile in vederea inhumarii, care a fost programata pentru ziua de sambata, 23 iunie.

Potrivit celor apropiati familiei, mama lui Frank Timis a decedat in Australia, in urma unei lungi suferinte. La scurta vreme, omul de afaceri a facut formalitatile pentru repatrierea celei care i-a dat viata, iar in cursul zilei o aeronava a aterizat la Bucuresti. Rudele au fost rezervate in a oferii detalii despre ceremonia funerara care va avea loc in Borsa.

Frank Timis are cetatenie romana si australiana, este casatorit si are doi copii, Franky, de 14 ani, si Patricia, 12 ani. S-a stabilit in Londra, dar este interesat de investitii in tara natala. In Borsa, are mai multe rude, inclusiv fratele mamei sale locuind in micutul orasel maramuresean.
Dumnezeu sa o odihneasca in pace !

Nascut in urma cu 47 de ani in Maramures, la Baile Borsa, Frank Timis a inceput sa lucreze in industria miniera de la 16 ani, in vestul Australiei. Detine doua avioane Bombardier Challengers 604 si are o avere estimata la circa 1 miliard de dolari.
Sursa: emm.ro


Responsabilitatea pentru continutul comentariilor nu apartine MM Online, ci utilizatorilor care le posteaza.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii