Fiul lui Salam e grav bolnav



Trimite stirea pe Yahoo! Messenger





Blestemul nu a părăsit familia manelistului Salam! La o lună ÅŸi jumătate de la moartea iubitei sale soÅ£ii, Fănica, iată că ÅŸi fiul cântăreÅ£ului se confruntă cu probleme medicale. BăieÅ£elul, de doar cinci ani, suferă de hepatită cronică ÅŸi face periodic injecÅ£ii cu Interferon, un medicament extrem de puternic, menit să atenueze efectele bolii. De altfel, micuÅ£ul a fost internat recent la Spitalul “Grigore Alexandrescu” din Capitală, pentru tratament.

ÃŽntr-un interviu pe care manelistul Florin Salam l-a acordat după moartea soÅ£iei, el spunea că ÅŸtia de mult timp de problemele de sănătate ale nevestei sale, dar spera ca acestea să se rezolve. “A avut probleme la naÅŸtere, ceva cu ficatul. Åži-a luat tratamentul o perioadă ÅŸi i-a mers bine. Dar medicamentele alea trebuiau administrate aÅŸa cum i-a zis doctorul, iar eu nu ÅŸtiu cum le-a luat, că eram mai tot timpul plecat”, a povestit cântăreÅ£ul. ÃŽntr-un final, ciroza hepatică de care suferea Åžtefania, soÅ£ia lui Salam, a răpus-o nemilos, la doar 27 de ani.

Micuţul trebuie să facă tratament cu Interferon

Problemele nu s-au încheiat însă pentru cântăreÅ£. Se pare că băiatul său, Daniel, de doar 5 ani, a moÅŸtenit afecÅ£iunea hepatică a mamei sale. Copilul suferă de hepatită cronică, este într-o stare avansată a bolii ÅŸi are nevoie periodic de injecÅ£ii cu Interferon, pe care le face la Spitalul “Grigore Alexandrescu” din Capitală, de unde, spun sursele noastre, a fost externat ieri. “Dacă o persoană suferă de hepatită cronică, are nevoie de tratament medicamentos pentru ca organismul său să poată elimina virusul hepatic. Tratamentul cu Interferon pe care trebuie să-l facă îi poate da bolnavului ÅŸanse mai mari de 50% de supravieÅ£uire”, ne-a explicat dr. LaurenÅ£iu Luca, directorul Clinicii Puls din Capitală.


sursa:Libertatea.ro