Italia Trevisio : Patru români şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier



Patru români, doi băieţi şi două fete, au decedat în urma unui accident rutier care a avut loc în primele ore ale dimineţii de sâmbătă, în Treviso (nord-estul Italiei), în timp ce şoferul maşinii în care se aflau românii este grav rănit, informează ANSA, potrivit Agerpres
Potrivit poliţiei rutiere care investighează cauzele accidentului, maşina în care se aflau cei cinci români a ieşit de pe carosabil cu puţin timp înainte de o curbă şi s-a lovit de zidul unei case.
În urma coliziunii violente, şoferul automobilului a fost rănit, în timp ce celelalte patru persoane din maşină au murit pe loc.


Marius Hantig
Oana Roman


Alina Roman


Ovidiu Ilie Hazota

Accidentul a avut loc pe soseaua provinciala 6, pe teritoriul comunei Pagnano, in apropiere de Asolo. In urma violentului impact si-au pierdut viata Marius Hantig de 21 de ani, rezident la Asolo; Ovidiu Ilie Hazota de 23 de ani si doua surori, Oana Maria Roman (17 ani) si Alina Ramona Roman (14 ani)H.D. (19 ani), soferul autoturismului a fost internat in stare grava la spitalul din Montebelluna.
In acest moment politia incearca sa reconstruiasca dinamica accidentului. Primele ipoteze luate in considerare par sa fie viteza excesiva sau faptul ca soferul s-ar fi simtit rau.
Doar in urma unor cercetari tehnice amanuntite asupra vehiculului si a eventualelor declaratii ale soferului vor putea fi stabilite cu exactitate cauzele accidentului.
Masina dupa impact si interventia celor de la descarcerare.



Vezi locul accidentului in Google-Maps



Imagini dupa impactul violent


Imagini masina dupa impact

R.I.P


Sursa: Maramuresul Online




Responsabilitatea pentru continutul comentariilor nu apartine MM Online, ci utilizatorilor care le posteaza.

Trimiteți un comentariu

6 Comentarii