CAMPANIE - ACCIDENTE – Studentele din Cluj fac campanie printre soferii borseni

O campanie inedita pentru prevenirea accidentelor de circulatie s-a desfasurat la Borsa, unde trei studente din Cluj au iesit in strada si au incercat sa ii convinga pe soferii borseni sa conduca cu atentie. Tinerele de la Universitatea Babes-Bolyai, ajutate de agenti de la Politia Borsa, au impartit fluturasi conducatorilor auto cu mesajul campaniei:
”Acasa te asteapta cei dragi”
Borsenii aflati in trafic pe DN 18 au fost informati despre riscurile la care se expun daca nu respecta legislatia rutiera. Soferii au fost sfatuiti sa nu se urce bauti la volan, sa nu apese peste masura pe pedala de circulatie si sa nu uite sa isi puna pedala de circulatie.

Actiunea a fost realizata de Cristina Popovici, Oana Pricop si Bianca Muresan, care au spus ca aceasta face parte dintr-un proiect mai amplu al studentilor Facultatii de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii din Cluj Napoca. Tinerele au ales sa faca o campanie publica pentru constientizarea conducatorilor auto, mai ales ca in ultima perioada numarul accidentelor rutiere a crescut. Fetele au spus ca au ales sa faca actiunea in Borsa, pentru ca in oras au avut loc mai multe evenimente rutiere grave.

Soferii opriti in trafic de studentele din Cluj au avut pareri impartite despre reusita campaniei. In vreme ce unii sunt de parere ca acesta va avea impactul scontat, altii s-au aratat neincrezatori considerand ca o bucata de hartie nu va schimba mentalitatea vitezomanilor.



Autor  : Andrei Sovan











Sursa: Maramuresul Online











Maramuresul OnlineMaramuresul Online

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. Soferii au fost sfatuiti sa nu se urce bauti la volan, sa nu apese peste masura pe pedala de circulatie si sa nu uite sa isi puna pedala de circulatie.

    Pedala de circulatie pot sa o apese cat vor.

    RăspundețiȘtergere