Buletin de presă


04.05.2009

În perioada 30 aprilie – 04 mai 2009 poliţiştii maramureşeni s-au sesizat şi fac cercetări cu privire la următoarele evenimente:
- transport şi comercializare ilegală de bunuri la Sălsig
- uzurpare de calităţi oficiale la Rodina, comuna Ariniş
- deţinere ilegală de armă neletală supusă autorizării la Valea Chioarului
- vătămare corporală din culpă la Sighetu Marmaţiei
- agresiuni la Poienile de sub Munte şi Baia Mare
- 2 distrugeri la Baia Mare
- 3 autoaccidentări: la Sighetu Marmaţiei, Vişeu de Sus şi Satu Nou de Sus
- O dispariţie de la domiciliu la Baia Sprie
- 6 infracţiuni şi 15 evenimente rutiere

Arestaţi pentru furt calificat şi complicitate la furt calificat

Cristian P. de 33 de ani, Florin Gheorghe B. de 40 de ani, Răzvan I. de 28 de ani, Bogdan A. de 23 de ani din Baia Mare şi Csaba B. de 34 de ani din judeţul Sălaj au fost prezentaţi instanţei vineri, 01 mai, cu propunere de arestare preventivă. Judecătoria Baia Mare a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat respectiv complicitate la furt calificat.

Administratorii unei societăţi comerciale din Baia Mare cercetaţi de poliţişti pentru contrafacere şi concurenţă neloială

În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Maramureş s-a început urmărirea penală faţă de Vasile C. de 26 de ani şi soţia acestuia Livia C. de 24 de ani din Baia Mare, cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de contrafacere şi concurenţă neloială. Cei doi, în calitate de administratori ai unei societăţi comerciale, au confecţionat şi comercializat pe nedrept modele industriale identice cu cele fabricate de o altă societate comercială din Baia Mare, titular al Modelului Industrial înregistrat la O.S.I.M.
În 30 aprilie poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la punctul de lucru al societăţii celor doi suspecţi unde au fost identificate 312 obiecte de ceramică arsă care imită modelul original al obiectelor protejate de Brevetul de invenţie deţinut de titular.
Cercetările continuă sub coordonarea procurorului pentru probarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor şi stabilirea prejudiciului cauzat în dauna titularului de drepturi.

Prinşi de poliţişti în timp ce transportau bunuri fără acte de provenienţă

În cadrul acţiunii ,,Strada 2009” poliţiştii din Sălsig împreună cu cei de la Gârdani l-au depistat în trafic pe Ştefan B. de 22 de ani din municipiul Oradea. Tânărul conducea o maşină în care se afla pasager Gabriel G. de 19 ani din Oradea. În autoturism poliţiştii au găsit mai multe bunuri (10 treninguri, 27 cravate, tacâmuri şi veselă) ce au fost expuse spre vânzare pe raza localităţii Sălsig. Ştefan B. a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1 000 lei iar bunurile au fost ridicate în vederea confiscării.

Vrând să ducă o femeie la fostul concubin, a pretins că este poliţist

În dimineaţa zilei de 30 aprilie, poliţia a fost sesizată de Ioan A. din comuna Ariniş, sat Rodina că la locuinţa unui consătean de-al său, unde locuieşte o familie din judeţul Satu Mare, s-a prezentat un bărbat care s-a prezentat ca fiind poliţist în Satu Mare şi care a precizat că Aniko G. trebuie să-l însoţească la Postul de Poliţie Valea Vinului pentru cercetări.
În momentul în care Ioan A. i-a cerut să se legitimeze, bărbatul i-a arătat o carte de vizită pe numele unui locotenent colonel. Presupusul poliţist, împreună cu Aniko G., au urcat într-o maşină şi au plecat spre Baia Mare. Autoturismul a fost oprit de poliţişti în localitatea Gârdani iar suspectul a fost identificat: Costică B. de 33 de ani din comuna Valea Vinului, sat Marius, judeţul Satu Mare. El a declarat oamenilor legii că s-a prezentat drept poliţist pentru a-l intimida pe concubinul femeii şi a o duce pe aceasta la fostul concubin, în localitatea Marius.
Acum el este cercetat în libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de uzurpare de calităţi oficiale.

Poliţiştii au identificat un bărbat din Valea Chioarului care deţinea ilegal o armă neletală

Săptămâna trecută, poliţiştii de la Serviciul Arme, Explozivi, Substanţe Toxice Maramureş au identificat un bărbat din Valea Chioarului care deţinea o armă neletală supusă autorizării. Gheorghe C. de 62 de ani nu este autorizat să deţină şi să folosească arme şi muniţii neletale supuse autorizării şi nu posedă permis de armă. El a declarat că a cumpărat puşca în anul 2001 de la un magazin din Baia Mare şi a continuat să o deţină la domiciliu în scop de agrement, fără să facă demersurile necesare pentru a intra în legalitate.
Arma neletală de tir cu aer comprimat a fost ridicată de poliţişti pentru continuarea cercetărilor. Poliţiştii continuă investigaţiile cu suspectul în libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de deţinere fără drept de armă neletală supusă autorizării.

25 de cartuşe găsite la Moisei

În 30 aprilie, un bărbat din Moisei a anunţat poliţia din localitate că în locul numit ,,Gloduri” a găsit un cartuş. Poliţiştii s-au deplasat la locul indicat de bărbat şi au cercetat zona. Ei au găsit 25 de cartuşe calibrul 7,65, producţie 1976, în stare avansată de coroziune. Muniţia a fost ridicată de lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş în vederea distrugerii.

Poliţiştii de la Biroul Urmăriri au pus în executare un mandat

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii Biroului Urmăriri l-au prins şi depus în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş pe Ionuţ Vasile M. de 26 de ani din Baia Mare. Pe numele său era emis mandat de executare a pedepsei închisorii de 3 ani şi 2 luni pentru comiterea de infracţiuni rutiere.

Urmărit naţional prins de poliţiştii din Vişeu de Sus

Poliţiştii de la Compartimentul de Investigaţii Criminale Vişeu de Sus au reuşit prinderea unui tânăr, urmărit naţional. Ioan B. în vârstă de 20 de ani din judeţul Mureş era condamnat la 3 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de viol. Tânărul îşi va executa pedeapsa în penitenciar.

Stimaţi cetăţeni, nu vă expuneţi copiii la riscuri!!!

În după masa zilei de 01 mai, Gheorghe I. de 68 de ani din Sighetu Marmaţiei efectua lucrări agricole cu un tractor pe un teren situat lângă Râul Iza. În cabină se afla şi nepotul acestuia, în vârstă de 14 ani. La un moment dar, cardanul (fără protecţie) care acţionează freza i-a prins băiatului mâna stângă, rănindu-l grav. El a fost transportat la spital unde a rămas internat. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care minorul a suferit leziunile urmând ca în funcţie de cele constatate şi de concluziile medico – legale să se ia măsuri conform legii.

Agresiuni cercetate de poliţişti

La Poienile de sub Munte
Duminică, 03 mai, la ora 02.25 poliţia a fost sesizată că la Spitalul Poienile de sub Munte se află o persoană victimă a unei agresiuni. Poliţiştii deplasaţi la spital l-au identificat pe Ioan K. de 18 ani din Poienile de sub Munte care, în urma unei agresiuni, a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru investigaţii. Investigaţiile poliţiştilor au stabilit că victima a avut o altercaţie la un bar din localitate cu Vasile O. de 35 de ani. Poliţiştii continuă cercetările şi în funcţie de rezultatul acestora şi concluziile medico – legale vor lua măsuri.


La Baia Mare
Aseară, la ora 20.30, poliţia a fost sesizată de un angajat în cadrul Serviciului de Ambulanţă Baia Mare că în cimitirul Horea II a fost incendiată o persoană care a fost transportată la Spitalul Judeţean şi internată pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii s-au deplasat la spital unde l-au identificat pe Robert B. de 23 de ani din Baia Mare. El le-a declarat oamenilor legii că în timp ce se afla în cimitirul Horea II împreună cu vărul său Eduard C. de 19 ani, pe fondul unor neînţelegeri, acesta din urmă l-a stropit cu diluant şi i-a dat foc. De asemenea, partea vătămată a precizat că îşi rezervă dreptul de a depune plângere împotriva suspectului. Poliţiştii continuă cercetările şi vor lua măsuri conform legii.

Un bărbat de 53 de ani şi un tânăr de 21 de ani cercetaţi pentru distrugere

Poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale Baia Mare au identificat la sfârşitul săptămânii trecute un băimărean, suspect de distrugere. Alexandru D. de 53 de ani, în cursul lunii decembrie 2008, a înţepat cauciucurile de la un autoturism parcat pe str. Olteniei din Baia Mare. Acum el este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.

Vineri, dimineaţa devreme, poliţia a fost sesizată de un băimărean că un tânăr i-a distrus oglinda retrovizoare de la portiera stânga faţă a autoturismului. Investigaţiile efectuate de poliţişti au dus la identificarea în scurt timp a unui suspect: Marius M. de 21 de ani din Baia Mare. Prejudiciul cauzat urmează a fi stabilit. Băimăreanul în vârstă de 21 de ani este cercetat pentru comiterea infracţiunii de distrugere.

Doi băimăreni au ameninţat şi au lovit autoturismul unui alt băimărean

În seara zilei de 01 mai la poliţie s-a prezentat Vasile H. din Baia Mare care a sesizat că în jurul orei 20.00, nişte indivizi i-au lovit autoturismul cu obiecte contondente. Investigaţiile poliţiştilor au stabilit că în timp ce reclamantul staţiona cu autoturismul pe str. Limpedea din Baia Mare a purtat discuţii contradictorii cu Mugurel H. de 33 de ani şi Alexandru M. de 20 de ani, ambii din Baia Mare. Aceştia l-au ameninţat şi i-au lovit de mai multe ori autoturismul cu obiecte contondente. Valoarea pagubelor urmează să fie stabilită. Poliţiştii continuă cercetările pentru comiterea infracţiunilor de ameninţare şi distrugere.

În timp ce placa imobilul cu polistiren, a căzut de la balcon

O sigheteancă a sesizat poliţia că vecinul ei a căzut de la un nivel superior al casei. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că în timp ce Vasile M. de 45 de ani din Sighet efectua lucrări de placare cu polistiren a imobilului pe care îl deţine, s-a dezechilibrat şi a căzut de pe terasa balconului, de la o înălţime de 5.20 metri. În urma autoaccidentării el a fost transportat la Spitalul din Sighet şi ulterior transferat la Spitalul Judeţean Baia Mare. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care bărbatul a suferit leziunile.

Un bărbat din Baia Sprie – reclamat dispărut de la domiciliu

În 02 mai, la ora 16.00, la Poliţia Baia Sprie s-a prezentat un bărbat din Baia Mare care a declarat că fratele său, Ştefan Z. de 39 de ani din Baia Sprie a dispărut de la domiciliu în urmă cu aproximativ două săptămâni. Verificările poliţiştilor au stabilit că bărbatul reclamat dispărut locuia singur şi nu a mai fost văzut din săptămâna sărbătorilor pascale când fratele său din Baia Mare i-a adus mâncare la domiciliu.
Semnalmente:
- înălţime 1.75 m
- păr şaten, scurt, creţ
- ochi căprui
- faşă ovală
- constituţie atletică,
Ultima data când a fost văzut el purta pantaloni negri, un pulover verde închis iar în picioare pantofi negri.
Poliţiştii au demarat activităţile de căutare a bărbatului. Persoanele care por să ofere informaţii privind locul în care s-ar putea afla Ştefan Z. sunt rugate să sune la 112 sau la numărul de telefon 0262 - 207 766, Biroul Urmăriri.

Infracţiuni rutiere

La Baia Sprie
Joia trecută, poliţiştii din Baia Sprie l-au identificat în trafic pe Marius T. de 26 de ani din comuna Satulung, sat Hideaga. Tânărul conducea un autoturism deşi avea permisul de conducere reţinut din data de 24 martie 2009. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

La Satulung
În 01 mai, la ora 01.20, poliţiştii au identificat în trafic un bărbat ce conducea un autoturism deşi se afla sub influenţa alcoolului. Sebastian C. de 37 de ani din sat Finteuşu Mic a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea o maşină pe DC 65 Fersig – Pribileşti. El a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 0.87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acum el este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La Sighetu Marmaţiei
O patrulă de siguranţă publică formată dintr-un poliţist şi un jandarm l-au depistat în trafic, în 02 mai, la ora 00.35, pe Norbert P. de 22 de ani din Sighetu Marmaţiei. Sigheteanul conducea pe str. Dragoş Vodă un autoturism deşi nu are permis de conducere şi se afla sub influenţa alcoolului (0.15 mg/l alcool pur în aerul expirat). Poliţiştii continuă cercetările pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis.

La Ruscova
Poliţiştii l-au identificat în trafic sâmbătă, 02 mai, pe Vasile P. de 20 de ani din localitate. El conducea un autoturism cu toate că nu deţine permis de conducere de nicio categorie. Acum s-a ales cu dosar penal şi este cercetat pentru comiterea infracţiunii de conducere fără permis.

La Cătălina
Lucian T. de 51 de ani din Baia Mare a fost oprit în trafic de poliţiştii din Săcălăşeni. Bărbatul conducea pe raza localităţii Cătălina un autoturism deşi avea o imbibiţie alcoolică de 0.81 mg/l alcool pur în aerul expirat. Lui i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Mai mult, Lucian T. nu deţine permis de conducere de nicio categorie. El este cercetat de poliţişti pentru conducere sub influenţa alcoolului şi fără permis de conducere.

La Cavnic
Duminică, 03 mai, în jurul orei 13.00, la sediul Poliţiei Cavnic s-au prezentat Florian B. de 38 de ani şi Vasile T. de 52 de ani, amândoi din Baia Mare. Ei au declarat că autoturismele pe care le-au condus au fost implicate într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Cei doi băimăreni au fost testaţi cu aparatul etilotest iar în cazul lui Vasile T. rezultatul a fost 0.57 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Mai mult, verificările efectuate de poliţişti au stabilit că permisul de conducere al băimăreanului în vârstă de 52 de ani a fost ridicat în vederea suspendării de către poliţia din Satu Mare la data de 17.06.2007, pentru conducere sub influenţa alcoolului. Acum el s-a ales cu dosar penal şi este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi cu permisul suspendat.

Evenimente rutiere
La Baia Mare
În 30 aprilie, la ora 14.10, pe str. Gării, în zona intersecţie cu str. Vlad Ţepeş, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei fetiţe. O minoră în vârstă de 7 ani din Baia Mare, nesupravegheată de părinţi, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure şi a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism. Maşina era condusă dinspre str. Petru Rareş înspre str. Vlad Ţepeş de către Vlăduţ Ionuţ D. de 27 de ani din Ardusat. Fetiţa accidentată a fost transportată şi internată la spital.

În 01 mai, la ora 12.38, traversarea neregulamentară a fost cauza unui alt evenimet rutier. Sofia B. de 70 de ani din Baia Mare, din staţia de autobus s-a angajat în traversarea străzii Păltinişului prin loc nepermis şi fără să se asigure şi a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism. La volanul maşinii se afla Alexandru T. de 18 ani din Baia Mare. Femeia accidentată a fost transportată şi internată la spital.

Bogdan T. de 19 ani din Baia Mare a condus sâmbătă, 02 mai, un moped neînregistrat pe str. Mărăşeşti dinspre Bd. Republicii. Ajuns la intersecţie cu str. Lupului, nu a acordat prioritate de dreapta unui autoturism cu care a intrat în coliziune. În urma impactului, conducătorul mopedului a fost rănit. El a fost transportat şi internat la spital.

Duminică, la ora 04.00, pe Bd. Bucureşti, Marius S. de 34 de ani din Baia Mare a condus un autoturism dinspre comuna Recea spre casă. Ajuns la intersecţia cu str. Motorului a pierdut controlul direcţiei şi a intrat într-un stâlp de beton ce se afla pe scuarul de separare a sensurilor de mers. În urma accidentului, conducătorul auto şi doi pasageri au suferit leziuni. Conducătorul auto nu purta centura de siguranţă. Lui i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un tânăr de 28 de ani a accidentat duminică un adolescent pe trecerea de pietoni. Florin U. de 28 de ani din Baia Mare a condus un autoturism pe str. Victoriei. El a surprins şi accidentat un pieton în vârstă de 18 ani, tot băimărean, care traversa regulamentar strada pe trecerea pentru pietoni. Adolescentul rănit a fost transportat la spital unde i-au fost acordate îngrijiri medicale dar nu a necesitat internarea



La Satulung
În după masa zilei de 30 aprilie, pe DE 58, la ieşirea din localitatea Satulung s-a produs un eveniment rutier. Ciprian B. de 22 de ani din Baia Mare a condus spre Baia Mare o autoutilitară. El a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către o tânără de 24 de ani din judeţul Cluj. În urma impactului, ambele autovehicule au părărit carosabilul prin partea stângă a direcţiei de mers. Conducătoarei auto i-au fost acordate îngrijiri medicale. Ea a refuzat să fie transportată la spital. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

Între localităţile Colţirea şi Ardusat
Depăşirea neregulementară a fost cauza unui accident petrecut vinerea trecută pe DJ 193. Vasile M. de 20 de ani din Satu Mare a condus un autoturism pe un sector de drum în curbă uşoară la dreapta. El s-a angajat în depăşirea neregulementară a autoturismului care circula în faţa sa şi a intrat în coliziune cu o maşină ce se deplasa din sens opus, înmatriculată în judeţul Sălaj. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a pasagerilor Ianos K. de 55 de ani, ocupant al locului dreapta faţă şi un băieţel în vârstă de 5 ani, ocupant al locului din mijloc spate şi rănirea uşoară a conducătorului şi a încă 3 pasageri din autoturismul înmatriculat în judeţul Sălaj. Toate persoanele rănite au fost transportate şi internate la spital

Între localităţile Apa şi Seini
În după masa zilei de 01 mai, Florin S. de 28 de ani din Seini în timp ce conducea un autoturism pe DE 58 a lovit în partea din spate un autoturism condus în aceeaşi direcţie de Gabriela B. de 40 de ani din Seini. În urma impactului, ambele autoturisme au părăsit partea carosabilă şi s-au răsturnat în şanţul din dreapta drumului. Conducătorii celor două autoturisme şi o pasageră din autoturismul condus de Gabriela B. au suferit leziuni. Ei au fost transportaţi şi internaţi la spital.

La Baia Sprie
Pe str. Morii din Baia Sprie s-a produs un alt accident de circulaţie. În 01 mai, la ora 20.40, un adolescent în vârstă de 14 ani din Baia Mare a condus un vehicul tip ATV. El a intrat în coliziune cu un băieţel în vârstă de 10 ani din Baia Mare care se deplasa pe bicicletă. În urma impactului, băieţelul ce se deplasa cu bicicleta a fost rănit. El a fost transportat şi internat la spital.

La Viile Apei
În 01 mai, la ora 23.55, în dreptul unui imobil din Viile Apei s-a produs un alt eveniment rutier. Attila S. de 36 de ani din Seini, aflat sub influenţa alcoolului, a condus un moped. S-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă, accidentându-se. El a fost transportat cu ambulanţa la spital unde a rămas internat. Attila S. nu avea permis de conducere iar atestatul de legislaţie rutieră nu a fost găsit asupra sa.

La Vişeu de Sus - autoaccidentare
Poliţia Vişeu de Sus a fost sesizată în 01 mai, la ora 21.30, că pe str. Obreja se află un bărbat căzut pe partea carosabilă. Echipa operativă deplasată la faţa locului l-a identificat pe Rudolf B. de 72 de ani din Vişeu de Sus. Se pare că bărbatul, în timp ce se deplasa cu bicicleta, fiind în stare de ebrietate, s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil, accidentându-se. El a fost transportat şi internat la Spitalul Vişeu de Sus. Ulterior a fost transferat la Spitalul Judeţean Baia Mare. Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

La Ilba
Florinel S. de 30 de ani din Ilba a condus în 02 mai, ora 18.00, un autoturism pe DE 58. A efectuat un viraj la stânga peste linia continuă fără să se asigure, nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către Lucian V. de 37 de ani din Baia Sprie. Ambele autoturisme au fost avariate iar soţia conducătorului auto Lucian V. şi un pasager în autoturismul condus de acesta au suferit leziuni care nu au necesitat internarea.

La Satu Nou de Sus - autoaccidentare
Duminică, la ora 03.00, Nicolae M. de 30 de ani din Baia Sprie a condus un moped neînregistrat pe str. Principală din Satu Nou de Sus. În dreptul imobilului nr. 208 a pierdut controlul direcţiei şi s-a izbit de un zid de beton situat în apropierea părţii carosabile. Nicolae M. nu purta cască de protecţie în momentul producerii evenimentului. El a suferit leziuni şi a fost transportat şi internat la spital.

Între localităţile Şomcuta şi Satulung
În 03 mai, la ora 01.20, Cătălin A. de 31 de ani din Baia Mare a condus un autoturism pe DE 58. A vrut să intre într-o staţie de alimentare cu carburanţi şi la efectuarea virajului la dreapta a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de Florin P. de 26 de ani din Mireşu Mare. În urma impactului, o pasageră din autoturismul condus de Cătălin A., în vârstă de 17 ani, a fost rănită. Ea a fost transportată la spital unde a rămas internată. Conducătorul auto din Baia Mare nu a fost găsit la locul accidentului.

La Lăpuş
Neadaptarea vitezei în curbă a fost cauza unui alt accident ce s-a petrecut duminică la ora 02.00 pe DJ 109F. Ioan B. de 19 ani din comuna Lăpuş a condus un autoturism spre comuna Băiuţ. Nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un şanţ din dreapta drumului după care s-a izbit de un podeţ. Accidentul s-a soldat cu rănirea unui pasager din autoturism, în vârstă de 19 ani, din Lăpuş. El a fost transportat la Spitalul Lăpuş şi apoi transferat la Spitalul Judeţean Baia Mare. Nici conducătorul auto şi nici pasagerul nu purtau centura de siguranţă.

În toate aceste cazuri poliţiştii continuă cercetările iar la finalizarea lor vor dispune măsuri conform legii.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii